Werkwijze

Kies uw cabine
Onderstaand scherm verschijnt nadat U zich kenbaar heeft gemaakt aan het systeem middels Uw eID of sleutelhanger.Linksboven in het scherm worden de gegevens van U getoond vergezeld van Uw foto. Deze foto kan bij registratie door het systeem gemaakt worden d.m.v. een ingebouwde webcam. Het nemen van een foto is niet verplicht, dit kan bij registratie overgeslagen worden. Indien er gebruik gemaakt wordt van de eID als zonnekaart wordt de foto overgenomen die op de eID staat.

Linksonder in dit scherm staat het huidige saldo vermeld vergezeld van een knop die bij aanraking ervoor zorgt dat het geldinvoerscherm verschijnt. U heeft dus de keuze om ten alle tijden Uw saldo op Uw zonnekaart te verhogen en niet enkel bij onvoldoende saldo. Wordt bijvoorbeeld gebruikt om deel te kunnen nemen aan tijdelijke acties.

In het rechter gedeelte van dit scherm kan U de cabine selecteren die U wenst te gebruiken door de foto van de gewenste cabine aan te raken. Op deze foto's kunnen volgende labels vermeld staan:

  • "In gebruik tot ": De cabine is in gebruik en kan niet geselecteerd worden. Er wordt vermeld vanaf wanneer deze terug beschikbaar is.
  • "Nieuwe lampen": Ingesteld door de studio-uitbater om duidelijk te maken dat er nieuwe lampen geplaatst zijn zodat U hier rekening mee kan houden om niet te verbranden.
  • "Buiten gebruik": Ingesteld door de studio-uitbater bij bv. onderhoud of een technisch defect aan de zonnebank.

Geef het aantal gewenste minuten in
Onderstaand scherm verschijnt nadat U de cabine van Uw keuze heeft geselecteerd in het "Kies uw cabine"-scherm.In dit scherm kan U d.m.v. de knoppen - en + ingeven hoeveel minuten U wenst te zonnen. Nadat  het gewenste aantal minuten is ingesteld kan U door op de knop "Raak hier het scherm aan om uw zonnebank te starten" de zonnebank starten. Indien blijkt dat U onvoldoende saldo heeft voor de door U ingevoerde sessie dan wordt automatisch het geldinvoerscherm getoond.

Door op de knop "Terug" te drukken verschijnt het "Kies uw cabine"-scherm opnieuw en kan U eventueel een andere cabine selecteren.

Uw zonnebank start automatisch na 3 minuten
Onderstaand scherm verschijnt nadat U de cabine van Uw keuze heeft gestart in het "Geef het aantal gewenste minuten in"-scherm.Dit scherm geeft weer dat U zich naar de door U geselecteerde cabine kan begeven en dat Uw zonnebank automatisch start na 3 minuten. U kan de zonnebank ook zelf starten door de start knop in te drukken.